Rekordna vrednost Bitkoina od 65.000 USD!

Rekordna vrednost Bitkoina od 65.000 USD!

Bitkoin (BTC) postavlja novu rekordnu vrednost od 65.000 USD i ulazi u ne istraženu teritoriju, nakon perioda otpora pre postojećeg vrha u Aprilu. Dugo očekivani porast BTCa dovodi do ponovnog uključenja u otkrivanje cena.

Podaci koji su pokazali da je Bitkoin probio gornju vrednosti od 64.900 USD, od Aprila, dobijeni su od Cointelegraph Markets Pro i TradingView.

“Dvorane večnosti odjekuju vapajima onih koji su prodali svoje Bitkoine.” -Michael Saylor, je samo jedan od komentara na društvenim mrežama, gde su najpoznatija imenena Bitkoina slavila.

Ova nedelja je posebno zabeležila najveće vrednosti Bitkoina u odnosu na nekoliko velikih fiat valuta, uključujući evro. U narednom periodu, po nekim prognozama, cilja se da će dostignuti još veći nivo.

Očekuje se da će se najveća procena kretati oko 300.000 USD po Bitkoinu.

Stiže nam Bitkoin sezona!

Ostale kriptovalute, kako kažu različiti prikupljeni podaci, ostaju u senci BTCa, koji ne prestaje da vodi trku u kripto svetu. Ovakva dominacija tržišta kapitalizacije Bitkoina, prema evidenciji CoinMarketCap, popularni trgovci upozoravaju da sada nije vreme da se portfolio gradi sa altkoinima.

Iako, neke procene govore da bi u prvoj polovini 2022. godine, moglo doći do preokreta u bogatstvu altkoina.

Prethodni članak U Mrkonjić Gradu, Republika Srpska, BiH, otkriven pogon za ilegal...
Naredni članak Šta je kriptootmica (cryptojacking)?

Trenutno nema komentara!Ostavite Komentar