Zasto se Dogecoin razvija u sadasnjosti?

Zasto se Dogecoin razvija u sadasnjosti?

Dogecoin je trenutno u porastu i njegova vrednost iznosi 0.4957$(+5.4549%).

Vlasnik Dallas Mavericks-a, Mark Cuban je rekao da kao i ostale kripto valute, Dogecoin ce se ravijati u sadasnjem vremenu i postati sve cesce priznata valuta u svakodnevnom zivotu naseg drustva. On takodje dodaje da su sada u jedinstvenoj fazi developmenta. Rastu i sire se, ali mora se jos edukovati o njima kako bi bile uspesne.

Mark Cuban, na njegovom tviter nalogu, slavi Dogecoin, svakodnevno objavljuje vesti i srž je skoncentrisana na rastu i razvoju meme-zasnovanoj kripto valuti. Pominje kako je najveci inhibitor njegovog rasta, to sto ne mozete potrositi dogecoin koji kupite na Robinhood aplikaciji. Takodje pokusava da pogura i podstakne vise mesta da ga prihvate u svim poslovanjima. Jedan od nacina da to pokaze je mogucnost kupovine u radnjama njegovog tima, Dallas Mavericks, koristeci dogecoin.

Nesto malo o tome kako je nastao Dogecoin

On je kontroverzna kripto valuta, zasnovana na popularnom meme-u na kome se nalazi Shiba Inu kao njegov logo. Kreiran je os starne Billy Markus-a i Jackson Palmer-a kao šala ili meme u poredjenju sa bitcoinom, kada je pocinjala rica u 2013.godini. Kao i bitcoin, dogecoin omogucava od osobe do osobe transakcioni pristup decentralizovanom sistemu. Zahvaljujuci celoj situaciji i prici o ovim valutama, Dogecoin je postao 4. najveca kripto valuta u svetu.

Prethodni članak Bitkoin stabilan na margini 42,000 USD.
Naredni članak Bitkoin nastavlja svoj strmoglavi pad! Veliki institucionalni inv...

Trenutno nema komentara!Ostavite Komentar