Premestite vaš kripto novac u novčanike!  LEDGER ili TREZOR? BTCUSD Prediction. Predvidjanje za Bitkoin.  Dugoročna prognoza.

Premestite vaš kripto novac u novčanike! LEDGER ili TREZOR? BTCUSD Prediction. Predvidjanje za Bitkoin. Dugoročna prognoza.

Dragi čitaoci, ovako bi trebalo da se razvijaju cene na tržištu, kada bi samo tehnička analiza, imala prioritet.

Objavljujemo, veoma hrabro naša predvidjanja za BTCUSD, za narednih 12 meseci.

Mislimo da će se vesti, umešati u naše predvidjanje.

Sigurni smo da će se rast kripto valuta, održati sve do trenutka ako se odluči da se u regulaciju i anonimnost umešaju, smežurani prsti.

Nažalost, mi trenutno imamo i rat u Ukrajini.

Mnogi, na Twitter-u, upozoravaju, da se može desiti zatvaranje mnogih menjačnica u svetu. Sve to pod izgovorom, da će to ometati , sankcije ka Rusiji. Može se desiti, čak i konfiskacija vaših, teško zaradjenih tokena!

Upozoravamo sve naše članove, da se može desiti, da se sve Kripto Valute stave pod kontrolu, dolara! Da se nijedna transakcija, neće moći obaviti, ako se prvo ne razmeni u Dollar! Nećemo moći, razmenjivati valute izmedju valute, već ćemo morati to raditi, kroz USD Dollar. To sve nosi posledice i gubitak anonimnosti i decentralizacije.

Neki od naših prijatelja, savetuju da se povuku kripto valute u vaš "Cold Hardware Wallet". Da se ne drže na berzama, kako bi se održala vrednost i izbegli mogući upadi, od strane hakera.

Sada je trenutak, velike volatilnosti. Vreme kada se mnogo zaradjuje ili gubi! Vreme je da, obratite pažnju, više na vesti nego na tehničku analizu. Pratite nas i dalje.

VJ. p.s.

Kada je nestabilno vreme, ne držite vaše kripto valute u menjačnicama, već u vašim novčanicima, kao što su LEDGER ili TREZOR.

Prethodni članak VJ2 Supertrend V1.0 - Buy or Sell Signal
Naredni članak Binance odbija podatke o klijentima koje je razmena izveštaja dos...
Ukupno Komentara: 1
profile.webp
Vladimir Jocic
04:04, 03.03.2022

Upozorenje za naše članove : Pročitajte specijalni email.


Ostavite Komentar