CYCE: Zelena kripto valuta.

CYCE: Zelena kripto valuta.

CYCE je novi ERC-20 novčić koji ima potencijal da zauvek promeni način funkcionisanja kripto valuta. Radi se o prvom Blockchain projektu turske firme "Crypto Carbon Energy". Ovaj projekat targetira globalne klimatske promene i glavni cilj mu je da kroz uticaj na kripto ekosistem poboljša trenutne klimatske uslove i stvori bolju budućnost za naredne generacije.

Klimatske promene su globalog karaktera i stoga je projekat CYCE usmeren na smanjivanje i ukidanje korišćenja fosilnih goriva time što će "zelenu" energiju učiniti profitabilnijom kroz platformu koja se zasniva na Blockchain tehnologiji.

CYCE funkcioniše na sledeći način: kompanije koje se bave proizvodnjom energije iz obnovljivih prirodnih resursa se mogu registrovati na ovoj aplikaciji i dobiti CYCE YES licencu koja im omogućava dobijanje CYCE novčića. Sa druge strane, svi pojedinci, grupe ili kompanije koji žele da budu deo ovog projekta mogu kupiti CYCE kripto valutu i time podržati ovaj svojevrsni "zeleni" pokret.

Raspodela novčića odvijaće se do 8og avgusta, 2021, a nakon toga će CYCE novičić biti registrovan u kripto menjačnicama.

Prethodni članak RIP Mirče Popesku (1980-2021)
Naredni članak Prvi vetropark u svetu za rudarenje kripto valuta.

Trenutno nema komentara!Ostavite Komentar